Kunstner Simon Gardarsson

Kunstner Simon Gardarsson
Født 1995 i Skjern. Bor i Aalborg.

Fast tilknyttet Jarsbo Contemporary Art. Galleriet har altid et udvalg af Gardarssons kunst udstillet.
Kommende udstilling i 2019.

Udstiller billedkunst: tegninger med tusch, kunstart pointillisme.

Pointillisme er kunst tegnet med prikker: ’fineart’ blæk tuscher i størrelsen 0.05 og 0.1. Det er derfor en lang og tålmodighedskrævende proces. Videnskabelig fremgangsmåde, hvor værket ved beskuelse på afstand giver en speciel fornemmelse af dybde, lys og luft. Farverne påsættes ublandet og pletvis. Maleren Georges Seurat (1859-1891) er en af de største mestre i 1800-tallets kunst og den vigtigste eksponent for pointillismen, en malestil han selv udviklede.

Med dyb inspiration i universet samt det mørke og okkulte, bliver hans værker ofte til en dyster, men mystisk og eventyrlig affære. Der er ofte en historie bag værkerne sammen med en åben titel, som betragteren tit selv finder sin egen fortolkning af. Kritikeren Félix Féneón var den første som i 1886 brugte begrebet pointillisme. Beskrev værket Le Grande Jatte.

Læs mere om kunstner nederst på denne side.

 

Eksempler på solgte værker:

Simon Gardarsson har tegnet hele sit liv, men fandt først frem til kunstarten pointillisme i 2016, hvor han har beskæftiget sig med kunstarten lige siden, og har derfor fundet frem til sin egen unikke stil.

Udstillingserfaring og andre aktiviteter:
Simon har siden han begyndte sin kunst rejse, udstillet på forskellige endags events samt et galleri i Brande, hvor han første gang prøvede at udstille på et galleri. Derudover har han udstillet på Nationalmuseet i København i forbindelse med den danske bogudgivelse ’De Unge Skaber’.
De Unge Skaber: Gardarsson bruger flittigt de sociale medier til at komme ud med sin kunst, og her blev han udvalgt til at blive en del af bogudgivelse. Bogen handler i bund og grund om en rejse igennem Danmark, hvor man møder unge som fortæller om deres kunstart og bliver stillet spørgsmål om bl.a. kunst i forhold til vores samfund og meget mere. Bogen bliver udgivet via forlaget Ordskælv og har modtaget penge fra Statens Kunstfond samt flere. Projektet bliver ledet af Elizabeth Schultz-Lorentzen Holstein, der sammen med fotografen Therese, tog rundt i hele landet iført rulleskøjter og interviewede alle medvirkende i bogen. ’De Unge Skaber’ bliver udgivet landet over i 2018. Og kunstnernes kunst udstillet på Nationalmuseet.

Bestillinger/Kommissioner: Albumcovers, Skateboard mm.
Udover spændende udstillinger og fremtidig bogudgivelse, har Simon lavet albumcovers til adskillelige bands og musikere. I starten af 2017 lavede han albumcover til bandet Nordnordnord, som vandt TAK ROCK! prisen som årets band, og turnerede med Carpark North i landets største arenaer, hvor Simons kunst har været til skue for flere tusinde mennesker.
Han har også lavet kunst til udenlandske bands, som f.eks. det portugisiske orkester Indignu, hvor hans kunstværk ’UMRA’ bliver trykt på deres vinyludgivelse, som bliver solgt internationalt.
Derudover har han en aftale med det danske pladeselskab Cursed Tongue Records, hvor han har solgt rettigheder til tryk af et udvalgt værk, som skal bruges af et Amerikansk band, til deres kommende udgivelse, som vil blive trykt i en limiteret testpressing vinyludgivelse af 20 stk. som et eksklusivt artprint ’insert’. Pladeselskabet specialiserer sig udelukkende med vinyl til samleren, med limiterede udgaver og testpressings, og har et internationalt brand, hvor de har adskillelige bands på listen. Fremtidige projekter er også en realitet.
Lige nu er Gardarsson ved kunstnerisk at tegne på Skateboard for firma.

http://www.letsbond.ca http://www.killarneydental.co.nz http://death-studies.ro http://indianweddings.co.nz http://stiker-ok.by http://performgroup.net moncler jackets outlet michael kors väskor michael kors väska black neckties cheap mulberry bags cheap mulberry bags cheap mulberry bags billiga Barbour jacka billiga michael kors väska