Kunstner Brian Saaby – maleri

Kunstner Brian Saaby

(Maleri og kunsttryk)

Fast tilknyttet kunstner

Kommende udstillinger:

Maj 2020 – solo

Tidligere udstillinger i Jarsbo Contemporary Art – regi

27. april -1. juni 2019 Invasion solo udstilling

2017 solo udstilling: Tanker, som Brian Saaby har gjort sig, og som har resulteret i en helt serie værker, der tager alt det genkendelige, vi er vokset op med over i den rå og ofte brutal virkelighed, som er baseret på humor, akavede situationer og verden, som den ser ud i dag. Det gør at figurerne får nyt liv, og det genskaber vores opfattelse af dem. Velkommen til Young Adults.

Uddannelse:
Art and drawing School in Copenhagen 2000.
Illustation And Design Form The Academy In Copenhagen 2001.
Visual Art School In Copenhagen 2004.

Læs mere om kunstner nederst på denne side

Værker som lige nu er udstillet i galleriet: Tema-surrealistiske fortællinger

Værker Brian Saaby – maleri  

Brian Saaby dansk kunstner født I 1979. Bor i København

Historik:

Brian Saaby har de sidste 2 1/2 år arbejdet med sine barndomsminder og -figurer, som han voksede op med gennem 80’erne og 90’erne. Ideen har været at give dem nyt liv og tage dem over i en voksen verden og vise en anden side af det ellers sikre børnemiljø, man er vant til at se dem i. Hvad mon der kunne ske før og efter livet på børne-tv? Det er nogle af de tanker, som Brian Saaby har gjort sig, og som har resulteret i en helt serie værker, der tager alt det genkendelige, vi er vokset op med over i den rå og ofte brutal virkelighed, som er baseret på humor, akavede situationer og verden, som den ser ud i dag. Det gør at figurerne får nyt liv, og det genskaber vores opfattelse af dem. Velkommen til Young Adults.

Brian Saaby har studeret Illustration og Design fra Akademiet i København og har desuden studeret kunst på den danske Art School i København. I 2009 vandt han en pris for bedste dekoration på en bygning, og modtog prisen fra borgmesteren i København. Saaby udstiller på gallerier i Danmark og i udlandet. Og den internationale kunstmesse Art Copenhagen samt Art-Herning.

Brian Saaby et stærkt navn på den danske kunstscene som er super aktuel og bliver spændende at følge.

 

 

 

http://www.letsbond.ca http://www.killarneydental.co.nz http://death-studies.ro http://indianweddings.co.nz http://stiker-ok.by http://performgroup.net moncler jackets outlet michael kors väskor michael kors väska black neckties cheap mulberry bags cheap mulberry bags cheap mulberry bags billiga Barbour jacka billiga michael kors väska