Eriksen og Svanholm udstiller frem til 7. december 2019

VELKOMMEN til KUNSTUDSTILLINGEN Eriksen og Svanholm, fernisering og artist talk kl.14-16. lørdag den 2. november 2019

 

Eriksen og Svanholm hos Jarsbo Contemporary Art

Når Jarsbo Contemporary Art i Aalborg Ved fernisering og Artist talk lørdag den 2. november kl.14-16 åbner for en udstilling med malerne Bjørn Eriksen og Lars Svanholm, er det to kunstnere, der har en del til fælles, man kan opleve. De to er begge født i 1950’erne, og begge har, blandt mange andre ting, arbejdet med forskellige musikalske udtryk udover billedkunsten.

Man kan måske også snige sig til at beskrive begge som ekspressionistiske malere, men hvor Eriksens farveholdning er, hvad man sikkert vil se som ganske ren og direkte, benytter Svanholm sig af en lidt mere afdæmpet palet, selv om også han indimellem kan gøre brug af en ublandet farve.

En anden detalje, som adskiller de to, ligger i valget af motiver. Eriksen skildrer i de fleste tilfælde mennesket i et stærkt subjektivt billedsprog, hvorimod Svanholm foretrækker de skiftende miljøer omkring Det Østjyske Søhøjland, hvor han finder sine motiver, helt frigjort fra menneskelige individer. På den måde indskriver han sig i en tradition, der er grundigt gennemprøvet.

Som bosiddende i København har Bjørn Eriksen sin inspiration fra storbyen – og her nøjes han ikke med at skildre bylivet i hovedstadsområdet. Han er en berejst kunstner, som har fundet inspiration i nogle af verdens store metropoler, så her kan man også opleve en afvigelse mellem de to kunstnere, på trods af, at Svanholm til tider har skildret miljøer i nogle af de europæiske storbyer, hvor han primært i perioder har arbejdet i Berlin.

Det er første gang Lars Svanholm udstiller hos Jarsbo, hvorimod Eriksen tidligere har vist sine værker på en soloudstilling i galleriet.

Udstillingen hos Jarsbo Contemporary Art, der er beliggende i Adelgade 2 i Aalborg åbner den 2. november og varer frem til den 7. december.

Fernisering og Artist talk lørdag den 2. november kl.14-16 Eriksen og Svanholm.

Bjørn Eriksen, kunstmaler og komponist

Lars Svanholm, kunstmaler, skribent og kunstanmelder

Artist talk kl.14.15-14.30 v/Lars Svanholm.  Artist talk kl. 14.45-15.00 v/Bjørn Eriksen

Yderligere info om kunstnere CV m.m. Se galleriets hjemmeside www.jarsboart.dk

Med venlig hilsen Gitte Jarsbo

http://www.letsbond.ca http://www.killarneydental.co.nz http://death-studies.ro http://indianweddings.co.nz http://stiker-ok.by http://performgroup.net moncler jackets outlet michael kors väskor michael kors väska black neckties cheap mulberry bags cheap mulberry bags cheap mulberry bags billiga Barbour jacka billiga michael kors väska