Fradragsregler Firmaers køb af kunst

Jarsbo Contemporary Art varetager rådgivning for netop din virksomhed vedrørende udsmykning/indretning med kunst i dit firma.
Send en mail til info@jarsboart.dk eller ring til Gitte Jarsbo på tlf. 60191286 så finder vi en løsning.

Vi gør arbejdet – du skal bare nyde kunsten

Vi kommer gerne til din virksomhed eller kontor, får en dialog og kommer efterfølgende med et forslag til indretning med kunst. Skulpturer, malerier og grafik.

Gratis prøveophængning – og evt. placering af skulpturer – få et uforpligtende tilbud.

Kunst skaber innovation og nytænkning for dig og dine medarbejdere. Giver inspiration, livsglæde og debat.

Kunst er fradragsberettiget – 

Kontakt venligst galleriet og få rådgivning og et uforpligtende forslag til netop din virksomhed/kontor eller andet.

Regler for afskrivning:

NU KAN KØB AF KUNST TRÆKKES FRA I SKAT NYE OG FORBEDREDE FRADRAGSREGLER FOR VIRKSOMHEDER Regeringen har indført nye regler, der forbedrer virksomheders mulighed for at afskrive køb af kunst.

Reglerne betyder, at det nu er mere attraktivt for virksomheder at købe kunstværker. Køber en virksomhed f.eks. et maleri til 100.000 kr. af en kunstner, kan virksomheden årligt afskrive 25 pct. af værdien, ligesom hvis der var tale om ethvert andet driftsmiddel.

De nye afskrivningsregler styrker erhvervslivets muligheder for at engagere sig i kulturlivet og bruge kunsten i virksomhedens dagligdag. FLERE FORDELE FOR DIN VIRKSOMHED Fradragsreglerne giver din virksomhed en række fordele og muligheder.

F.eks. kan kunst have en positiv signalværdi over for dine medarbejdere og over for omverdenen: I kan f.eks.: • Udsmykke virksomhedens lokaler og bygninger med kvalitetskunst – det giver noget smukt at kigge på og forbedrer arbejdsmiljøet. • Engagere medarbejderne i udsmykning af lokaler og indkøb af kunstværker. • Støtte en lokal kunstner. • Støtte en særlig kunstart. Derudover kan kvalitetskunst være en god investering.

HVAD SIGER REGLERNE? Afskrivningsreglerne gælder for: • Kunstværker, der hænges op eller opstilles i virksomhedens lokaler. • Kunstnerisk udsmykning, der udføres som en del af bygningen eller de nærmeste omgivelser. Kunstværker, der hænges op Kunstværker, der hænges op i virksomhedens lokaler, kan afskrives med 25 pct. om året. Hvis købesummen er på 12.900 kr. eller mindre, kan virksomheden trække hele beløbet fra i det årsværket bliver købt.

Kunst som en del af bygningen Kunstnerisk udsmykning, som udføres som en del af virksomhedens bygninger eller de nærmeste omgivelser, kan afskrives efter samme regler som afskrivning af bygninger – med 5 pct. Om året.

http://www.letsbond.ca http://www.killarneydental.co.nz http://death-studies.ro http://indianweddings.co.nz http://stiker-ok.by http://performgroup.net moncler jackets outlet michael kors väskor michael kors väska black neckties cheap mulberry bags cheap mulberry bags cheap mulberry bags billiga Barbour jacka billiga michael kors väska