Information til dig som kunde

Jarsbo Contemporary Art

Dynamisk og innovativt galleri og kunsthandel hvis vision er, at fremme interessen for kunst til hjem og firmaer. Hovedsædet er i hjertet af Aalborg i 220m2 rå og rustikke lokaler i Jens Bangs Stenhus.

Jarsbo Contemporary Art tilbyder alle mulighed for at komme ind i galleriet og blive inspireret og tilbyder kunst af etablerede danske og udenlandske kunstnere og nye navne. Kunst som går i dialog med samtiden.

Ønsker I at indramme hjem eller firma med ny kunst, bringer vi gerne kunsten til jer eller tilbyder en omvisning i galleriet. At give dig som kunde en god oplevelse med kunsten, god service.

Kontakt os for at høre mere om denne mulighed!

T 60 19 12 86   info@jarsboart.dk   www.jarsboart.dk    Insta: Jarsbo art   FB: Galleri – Jarsbo Contemporary Art

Adresse: Algade 2, 9000 Aalborg. Åbningstider: Tirs-Tors: 11-17 Lør: 11-14 og i øvrigt efter forudgående aftale.

Om galleriet: Dansk og International kunst i Aalborg C. Kig ind i fortidens historiske lokaler og se på nutidens kunst. Galleriet præsenterer dansk og udenlandsk kunst som er i dialog med samtiden – Contemporary Art. Maleri, skulptur, grafik, radering, akvarel, tegning, installation, fotokunst og collage.

I den fredede ejendom i det tidligere Svane Apoteks laboratorielokaler i Jens Bangs Stenhus (1636) har galleriet Jarsbo Contemporary Art til huse.

Galleriet samarbejder med anerkendte kunstnere og vi brænder for at profilere de respektive kunstnere og deres værker, markedsfører og giver sparring med ønske om det bedste for den enkelte kunstner.

I forlokalerne afholdes udstillinger og ferniseringer. I sidelokalerne udstilles værker af galleriets tilknyttede kunstnere.

Kunst til Firmaer: Tid til at forny indretningen på arbejdspladsen:

Vi kan hjælpe dig med indretningen: levering direkte til dig, ophængning, realisere dine drømme.

Vi rejser gerne ud med kunsten.

Vi rådgiver:

Indretning af private hjem med kunst.

Indretning af virksomheder med kunst, udsmykningsopgaver.

Vi rådgiver om fradragsregler for afskrivning af kunst.

Om Kunstnerne: At være fast tilknyttet kunstner betyder, at der stort set altid er et udvalg af kunstners værker præsenteret i galleriet. Det er de kunstnere som galleriet først og fremmest samarbejder med.

Vi afholder arrangementer for og sælger til kunstforeninger. Kontakt Gitte Jarsbo på info@jarsboart.dk eller tlf. 60191286

Prøv kunsten i egne omgivelser – du er velkommen til at låne værker med hjem i udvalg – så vi finder lige netop den kunst som du ønsker.

Galleriet arrangerer og afholder eksterne kunstudstillinger.

Med venlig hilsen

Gitte Jarsbo, kurator, kunsthandler og galleriejer siden maj 2003

Gavekort:

Vi udsteder gavekort

http://www.letsbond.ca http://www.killarneydental.co.nz http://death-studies.ro http://indianweddings.co.nz http://stiker-ok.by http://performgroup.net moncler jackets outlet michael kors väskor michael kors väska black neckties cheap mulberry bags cheap mulberry bags cheap mulberry bags billiga Barbour jacka billiga michael kors väska