Kunstner Lars Svanholm – maleeri

Kunstner Lars Svanholm

Kommende udstilling 2019, efterår.

Tidligere udstillinger i Jarsbo Contemporary Art regi: Udstiller 2.-5. maj 2019 , Mindet 6, 1. sal 8000 Aarhus C.  Arrangør Jarsbo Contemporary Art. “Lars Svanholm præsenterer sig selv og sine malerier i olie på lærred ved en artist talk torsdag d. 2. maj kl. 16.00 Her vil han blandt meget andet fortælle om årsagen til, at han på et tidspunkt valgte at slippe en primært abstrakt billedverden til fordel for motiver forankret i naturen ved Søhøjlandet, som er området, hvor Svanholm er bosat. Derudover kan publikum forvente en fortælling, som har sit afsæt i øjeblikket. Det vil sige, at der ikke er skrevet et manuskript, men at kunstneren tager udgangspunkt i oplevelser eller begivenheder, der nemt kunne være iagttaget i timerne op til denne artist talk.”

Værker af Lars Svanholm

LARS SVANHOLM

født 1953

Bor og arbejder i Silkeborg.

Debut som maler på Kunstnernes Sommerudstilling i 1989. Debut som grafiker på Kunstnernes Efterårsudstilling i 1991.

Har udstillet i adskillige kulturinstitutioner, kunsthaller og på mange gallerier – blandt andet i Aarhus Kunstbygning, på Forårsudstillingen på Charlottenborg, i KunstCentret Silkeborg Bad, på Galleri Progres i Horsens og CopenhArt Gallery i København.

Er blandt andet medlem af Billedkunstnernes Forbund, IAA/AIAP International Association of Art og Foreningen Danske Grafikere.

Er blevet litterært beskrevet i Weilbachs Kunstnerleksikon, i bogen Kunstner og Menneske bd. 1 samt i forbindelse med adskillige avisartikler og kunstanmeldelser.

Er repræsenteret i Museum Jorns samling af grafiske arbejder.

Har suppleret det kunstneriske virke med foredrag, udstillingsåbninger, forelæsninger, talk shows og musikalske performances.

Har i flere år fungeret som kunstformidler og -anmelder ved blandt andet Aarhus.nu, Kunsten.nu, Kunstavisen, Kunstmagasinet Janus og dagbladet Jyllands-Posten.

Som billedkunstner autodidakt.

 

 

 

http://www.letsbond.ca http://www.killarneydental.co.nz http://death-studies.ro http://indianweddings.co.nz http://stiker-ok.by http://performgroup.net moncler jackets outlet michael kors väskor michael kors väska black neckties cheap mulberry bags cheap mulberry bags cheap mulberry bags billiga Barbour jacka billiga michael kors väska