Kunstner Lucy Farley – maleri

Kunstner Lucy Kristiane Farley

Dansk (Aalborg)/Engelsk kunstner

Lives and works in Cologne and London

BIOGRAPHY

Born 1982.        To Danish and English Parentage

2000-2001.        Foundation Course, Central Saint Martins, London

2001-2005.        BA Painting, Central SaintMartins college of Art, London

2007-2009.        MA Printmaking, Royal College of Art

2010-2013.        Fellowship award at The Royal Academy, London

2013-2014.        Royal Academy Patron’s Print tutor

2013-2014.        Printmaking Tutor at Huguenot editions, London

  1. Lithography teaching, Royal College of Art, London

Kunstner Lucy Farley – maleri/collage 

Fast tilknyttet kunstner hos Jarsbo Contemporary Art

Udstilling 3. november – 22. december 2018: Malerier af Lucy Farley, light objects af Adalbert Gans

ARTIST STATEMENT

Jeg er interesseret i den billedlige dekonstruktion og omlægning af landskabet, figuren og stilleben. Sete og følte oplevelser kombineret med gentaget tegning og dokumentation giver mig mulighed for at præsentere emnet inden for en ny sammenhæng og udforske ånden af et ​​sted, objekter og den menneskelige tilstand i forhold til dette.

Gennem denne omorganisering på papir og lærred oplever vi som seere et skift i virkeligheds opfattelse og stiller spørgsmålstegn ved vores mentale og fysiske tilstand i vores umiddelbare omgivelser.

Jeg er tiltrukket af spændingen og veksler mellem ‘ægte og illusorisk’ plads og på at bruge tid på et givet sted og tillader billeddannelse ind i et referencebibliotek af huskede former, hvilket næsten er underbevidst i dets operationer, når jeg arbejder på malerier tilbage i studiet.

Det er vigtigt, at jeg arbejder in situ, udenfor på papir, skitsebøger eller printplader og med inspiration direkte fra landskabet, figuren eller interiøret. Der er en hastighed og spontanitet, jeg ønsker at opfange i mit første svar, som jeg kan lege med og beholde i de færdige værker. Skitser og foreløbige tegninger er integreret i måden jeg arbejder på og danner grundlaget for alle mine billeder og trykkerier.

At arbejde i forskellige medier er nøglen for mig. Det giver mulighed for at danne et nyt abstrakt sprog, som igen stiller spørgsmål om opførelsen af ​​det næste stykke arbejde. Jeg kan godt lide at tænke på disse forskellige konstruktioner som et “stadium”, et defineret område inden for hvilket statiske, rumlige relationer er oprettet.

Jeg har altid været interesseret i tegninger af billedhuggere og omdannelsen af ​​et tredimensionalt billede til et fladt plan og kampen om at formidle den fulde oplevelse af en multimodional verden.

Af denne grund har jeg altid været stærkt påvirket af de amerikanske abstrakte ekspressionister fra 1950’erne og den fysiske karakter, som de nærmede sig til deres arbejde såvel som deres fysiske udførelsesform i selve malerierne. Jeg har brugt meget tid på at rejse til New York og West Coast for at undersøge malere i denne periode og deres processer.

Skandinaviske malere som Munch, Asger Jorn og Per Kirkeby har inspireret min besættelse med den særlige atmosfære og mystiske følelse forbundet med nordisk maleri. Vokser op med en dansk mor, jeg har stærke forbindelser med Danmark, hvor jeg bor i sommerhus ved Mariager fjord.

Efterhånden som min malerstil udviklede sig, begyndte jeg at opdage skønheden og geometrien i Jyske landskabets flade sletter og marker og blev særligt inspireret af de danske malere Sørensen Hjorth Nielsen og Svend Engelund.

Jeg lavede disse opdagelser fra årlige besøg på Silkeborg Kunstmuseum, hvor min passion for danske malere virkelig udviklede sig. Emner i mit arbejde er ofte hentet fra sommerhusets traditioner og udsigt over fjorden, hvor jeg lærte at fiske med min far. Der er igen forekommende motiver i mine danske båtarbejder, net og skiftende skyer over fjorden.

Der er romantik og kærlighed til landskab i forbindelse med danske malerier fra halvtredserne, der forbinder de engelske neo romantikere i efterkrigstiden Storbritannien, som Keith Vaughan, der også har haft stor indflydelse på min praksis.

Melankoli og nostalgi i denne særlige periode i det britiske maleri har altid fremkaldt et stærkt følelsesmæssigt svar og spillet en vigtig rolle i mit eget arbejde. De to sider af min dobbelte nationalitet er samlet for at inspirere min malestil og interesser i dag.

Oversigt over printmaking medier, hvor jeg arbejder:

STONE LITHOGRAFI

Jeg studerede litografi på min MA på Royal College i London, og nu arbejder jeg rent på Limestone. Udskrivning fra kalksten er kombineret med mine egne håndmalede baggrunde i gouache og akvarel.

MONOTYPIER

Malerier, malet direkte på aluminiumplader og passeret gennem ætsepressen. Altid multi-layered og ofte bruger op til 7 plader ad gangen til at opbygge det færdige billede. Disse monotypier kombineres ofte med malet papirkollage

ETCHING OG DRYPOINT

Jeg kombinerer ofte denne intaglio-proces med mine monotypier og litografier.

Linjer er ætset i metallet, som danner riller, der derefter bliver blækket op og derefter løber gennem ætsepressen. Jeg kombinerer denne proces med malede baggrunde og collage. (LF)

SELECTED EXHIBITIONS INCLUDE:

2007’ORIGINALS’ contemporary printmaking show at the Mall Galleries, London

2011’THE LONDON ORIGINAL PRINT FAIR’ Royal Academy, London

2012 ‘9 PRINTMAKERS’ Riverside Studios, London

2013′ THE DISCERNING EYE’ exhibition, The Mall Galleries London

‘ SUMMER EXHIBITION’ Royal Academy 2008,2009,2010’2011,2012,2013,2014,2015,2017

2013 ‘MULTIPLIED’ Christies Auction house, London

2014 ‘UNDEREXPOSED’ Female artists and the medium of Print, University of Kent, Canterbury.

2014’THE LONDON ART FAIR’ Business and Design centre, London

2014’Art 14, Kensington Olympia, London

2014’THE ORIGINAL PRINT FAIR’ Royal Academy, London

2014 ‘ROYAL ACADEMY EDITIONS’ Advanced Graphics, London

2014’MULTIPLIED’ Christies Auction House, London

2015’THE ORIGINAL PRINT FAIR’ Royal Academy, London

2015’SHE CAME TO STAY’ Five female painters, Rook and Raven gallery,  London

2015’THE RUTH BORCHARD SELF PORTRAIT PRIZE’ Kings Place gallery, London

2015’BORROWED TIME’ solo show, CCA Galleries international in association with Rathbones, Jersey

2016’THE ORIGINAL PRINT FAIR’ Royal Academy, London. Showing with RA editions and CCA gallery

2017’THE LIVING STONES’ Paintings and prints, Worton Hall, London

2017’THE ORIGINAL PRINT FAIR’, Royal Academy, London

2017’PRINT COMMISSION FOR PHILLIPS DE PURY AUCTION HOUSE, Live event, London

2017’SUMMER EXHIBITION’ Royal Academy, London

2018’ROAD TRIP’ Exhibition of paintings and Prints, Galerie Kuchling, Berlin

2018’THE ORIGINAL PRINT FAIR’ Royal Academy, London

2018′ AMSTERDAM ART FAIR’ Amsterdam

 

 

 

http://www.letsbond.ca http://www.killarneydental.co.nz http://death-studies.ro http://indianweddings.co.nz http://stiker-ok.by http://performgroup.net moncler jackets outlet michael kors väskor michael kors väska black neckties cheap mulberry bags cheap mulberry bags cheap mulberry bags billiga Barbour jacka billiga michael kors väska