Brian Saaby

  • Dont run away from our problems
    Dont run away from our problems 70 x 140 cm
  • First Movers Nightmare
    First Movers Nightmare 80x120cm

Udvalgte værker til kommende udstilling ved fernisering 30. maj 2020

I den kommende kunstudstilling: First Movers Nightmare d. 30 maj 2020 kl. 16-19, tager Saaby fat i de tendenser og udfordringer, vi alle oplever, men ikke nødvendigvis gør noget ved.

Det handler bl.a. om ikoner, som gjorde og gør en forskel, farefulde rejser og som altid det humoristiske i livets bizarre situationer. Alt sammen fortalt gennem vores barndomsfigurer. En udstilling, der både vækker vores nostalgi og forundring og får os til at stoppe op og tænke over det liv, vi lever.

Brian Saaby – superaktuel og kendt nutidskunstner, hvis værker har sit helt særegne letgenkendelige kunstneriske udtryk. 

Se flere værker af Brian Saaby på vores webshop

Tidligere værker

Love or money 160x160cm
Burning Bridges 120x120cm

Saaby har skabt et visuelt univers baseret på den sandhed, der ligger under overfladen af alle mennesker. Alt det, du ikke kan se ved første øjekast. Karakterbrister, skjulte lyster eller drømme, er udtrykt i Saabys billedlige arbejder. Saaby forsøger med sine værker, at involvere og eksponere den menneskelige skrøbelighed i et psykedelisk univers. Hans innovative og intelligente tilgang til visualisering af livet og dets mange facetter lokker beskueren ind i billedet og opleve en bevidsthedsudvidende version af livet. Et spændende, drømmende og underfundigt univers.

CV

Brian Saaby bosiddende i København, dansk kunstner, født i 1979.

Uddannelse:

Art and drawing School in Copenhagen 2000.

Illustration and Design Form the Academy in Copenhagen 2001.

Visual Art School in Copenhagen 2004.

Udmærkelser:

I 2009 vandt han en pris for bedste dekoration på en bygning, og modtog prisen fra borgmesteren i København.