Om galleriet – profil

Jarsbo Contemporary Art

Dynamisk og innovativt galleri og kunsthandel hvis vision er, at bidrage til dansk kunstkultur og fremme interessen af kunst til danske hjem og firmaer. Hovedsæde i hjertet af Aalborg i de skønne lokaler i Jens Bangs Stenhus sidebygning, hvor der i 220m2 lokaler udstilles kunst i alle former.

Jarsbo Contemporary Art tilbyder alle mulighed for at komme ind i galleriet og blive inspireret. Vi holder løbende møder med kunstinteresserede og tilbyder kunst af danske og internationale kunstnere.

Ønsker I at indramme hjemmet eller firmaet med skøn kunst, tilbyder vi kaffemøder og kunst specialist, som guider jer på vej. Vi bringer kunsten til jer eller tur-guide i vores skønne lokaler! At give dig som kunde en god oplevelse med kunsten, god service.

Kontakt os for at høre mere om denne mulighed!

T 60 19 12 86   info@jarsboart.dk   www.jarsboart.dk    Insta: Jarsbo art   FB: Galleri – Jarsbo Contemporary Art

Adresse: Algade 2, 9000 Aalborg      åbningstider: Tirs-Tors: 11-17  Lør: 11-14  og i øvrigt efter forudgående aftale

Om galleriet: Dansk og International kunst i historiske lokaler i Aalborg C. Kig ind i fortidens historiske lokaler og se på nutidens kunst. Galleriet præsenterer dansk og udenlandsk nutidskunst af kunst af god kvalitet. kunst som er i dialog med samtiden – Contemporary Art. Maleri, skulptur, grafik, radering, akvarel, tegning, installation og fotokunst.

Vi brænder for at profilere de respektive kunstnere og deres værker, markedsfører og giver sparring med ønske om det bedste for den enkelte kunstner.

Tid til kunstfornyelse – find din kunst her.

Udstillings -og ferniseringskalender: I forlokalerne afholdes udstillinger og ferniseringer. I sidelokalerne udstilles værker af galleriets øvrige kunstnere.

I den fredede ejendom i det tidligere Svane Apoteks laboratorielokaler i sidebygningen af Jens Bangs Stenhus har galleriet Jarsbo Contemporary Art til huse. Historien går helt tilbage til år 1636 og galleriets lokaler er mere end 350 år gamle. Rå og rustikke lokaler.

Kunst til Firmaer: Tid til at forny indretningen på arbejdspladsen:

Vi kan hjælpe dig med indretningen: levering direkte til dig, ophængning, realisere dine drømmeomgivelser.

Kunstevent hos firmaer. Vi rejser også gerne ud med kunsten og afholder gerne en event hos dig eller dit firma. Fradragsregler for afskrivning af kunst: Du kan nu og her straksafskrive kr.12.900 i indeværende år.

Vi rådgiver:

Indretning af private hjem med kunst

Indretning af virksomheder med kunst

Om Kunstnerne: At være fast tilknyttet kunstner betyder at der stort set altid er et udvalg af kunstners værker præsenteret i galleriet. Det er de kunstnere som galleriet først og fremmest samarbejder med.

Vi afholder arrangementer for og sælger til kunstforeninger. Kontakt Gitte Jarsbo på info@jarsboart.dk eller tlf. 60191286

Prøv kunsten i egne omgivelser – du er velkommen til at låne en prøveopsætning – så vi finder lige netop den kunst som du ønsker.

Velkommen hos galleri og kunsthandel – Jarsbo Contemporary Art

Med venlig hilsen Gitte Jarsbo,

galleriejer siden maj 2003

http://www.letsbond.ca http://www.killarneydental.co.nz http://death-studies.ro http://indianweddings.co.nz http://stiker-ok.by http://performgroup.net moncler jackets outlet michael kors väskor michael kors väska black neckties cheap mulberry bags cheap mulberry bags cheap mulberry bags billiga Barbour jacka billiga michael kors väska