Kig ind og se det flotte udvalg af Jens Galschiøt skulpturer udstiller til 21. december 2021

Kunst som er fast præsenteret i galleriets lokaler:

Grafik/litografi

Hos Jarsbo Contemporary Art sælger vi litografier og tryk af en bred række af danske og internationale kunstnere som bl.a. Anne Vilsbøll, Ferdinand Ahm Krag, Julie Nord, Madelin Wilian og Michael Rieu. Disse tryk produceres i et begrænset nummereret antal i hele verden, så du altid ved hvilket nummer du har fået tildelt – med andre ord et unikt mangfoldiggjort kvalitetsprodukt underskrevet af grafik designer selv.

Litografierne fremstilles på de bedste værksteder og kommer derfor som nævnt i bedste kvalitet. Et litografi tryk kan derfor være en oplagt måde at erhverve sig et unikt kunstværk til en overkommelig pris, der med tiden vil stige i værdi, og litografi nummerering viser hvilket unika man har fået.

Jarsbo Contemporary Art har en bred række af grafik til salg  - tag et kig allerede i dag.

 

Maleri på lærred

Hos Jarsbo Contemporary Art udbydes en perlerække af malerier på lærred af flere anerkendte danske og internationale kunstnere som Helle Bnag, Michel Carlin, Janni Nyby, Lars Heiberg, Francesco Ruspoli og Madelin Wilian. Et maleri på lærred er et fantastisk unika der både vil pryde rummet og skabe stemning. Et stort maleri på lærred bliver lynhurtigt en eyecatcher uanset hvor det anbringes. Både som privatperson og som firma vil du ikke blot umiddelbart kunne nyde maleri med sin opløftende virkning men også et kunstværk, der stiger i værdi dag for dag.

 Maleri på papir og yupo

Med en perlerække af internationale kunstnere som bl.a. Christy Powers er Jarsbo Contemporary Art stolt over at kunne præsentere et unikt udvalg af malerier på papir og yupo. Med brug af vandafvisende syrefrit yupo papir giver det kunstnerne mulighed for at arbejde med forskellige teknikker med superglatte overflader og smukke billeder – fantastiske unikaer der vil sprede farve og glæde samt skabe inspiration, uanset om det kommer op i stuen eller på kontoret i en større virksomhed.


Skulptur bronze og kobber

Hos Jarsbo Contemporary Art har vi udvalgt nogle helt fantastiske skulpturer i bronze af kunstnere som bl.a. Carsten Hansen, Jens Galschiøt, Helle Bang  og Søren Lilliendal, der omfatter nonfigurative skulpturer, menneskeskikkelser, dyreskulpturer samt mange andre pragtfulde skulpturer – lige fra små figurer til meterhøje menneskestore skulpturer. Men enhver skulptur til salg hos Jarsbo er et fantastisk unika, der vil tilføje noget nyt – med andre ord skulptur kunst bronze og kobber der lader sin charme brænde igennem.

 Skulptur kobber

Kobberskulpturer hos Jarsbo Contemporary Art er håndplukket ud fra filosofien om at kunstnerisk udtryk og kvalitet skal gå hånd i hånd med noget for enhver smag og pengepung. Med et væld af anerkendte internationale kunstnere som Jens Galschiøt og Søren Lilliendal er der udvalgt fantastiske skulpturer i kobber der er et fantastisk smukt og tidløst materiale der aldrig går af mode. Uanset om det skal være en tilføjelse til rummet eller tilføje noget helt nyt, vil en kobberskulptur fra Jarsbo skabe et unikt look.

 Tegning

Som en af de ældste og samtidig mest enkle måder at kommunikere kunst på er tegning kunst et af de mest brugte metoder til at formidle visuelle ideer. Med kunstnere som bl.a. Simon Gardasson og Sam Bornstein kan Jarsbo Contemporary Art tilbyde et væld af fantastiske tegninger kreeret med grafitblyant, blækbørster, trækul og meget andet.  Tegninger kunst kommer forskelligt til udtryk, men fælles for moderne kunst tegning hos Jarsbo er den høje kvalitet.

 Tag allerede et kig nu og lade de kunstneriske kvaliteter sprænge rammerne og antage helt nye former.