Kunstner Franz Beckerlee

  • Franz Beckerlee
    70x50cm olie på lærred Franz Beckerlee
  • Kunstner Franz Beckerlee
    Kunstner Franz Beckerlee

På hjemmesiden er præsenteret et repræsentativt udsnit af kunstners arbejder - der er flere værker i galleriet.  Besøg galleriets online webshop www.jarsboart.com her kan du se nærmere om størrelse og pris på de respektive værker.

Stærke ekspressive contemporary abstraktioner i et fuldendt sprudlende univers af farver i en helstøbt komposition i komplekse farver som giver betragter en rigtig god helhedsoplevelse af Franz Beckerlees fantastiske malerier.

Musikken udfoldes i billedkunsten og omsættes til kraftfulde penselstrøg og brug af spartel som viser en spontanitet fra kunstners side hvor tanker om helhedsbilledet udtrykkes i det samlede værk ved vilde men sikre strøg.

Franz Beckerlee født i 1942, musiker, billedhugger og billedkunstner. Efter realeksamen kom Franz Beckerlee i lære som værktøjsmager. Hans kunstneriske virke som billedhugger tager sin begyndelse som 16årig hvor han som kunstner var stærkt inspireret af Robert Jacobsen og begyndte allerede som 16årig at fremstille skulpturer af jern. I 2 år var han elev af Bjørn Braaten på billedhuggerskolen på Jagtvejen. Senere viste der sig evner for at arbejde med installationsskulpturer som Beckerlee mester på formidabel vis og fik flere gang optaget værker på Charlottenborgs Forårsudstilling.

I 1969 dannede han sammen med Willi Jønsson og Kim Larsen – rockbandet “Gasolin”, bandet blev opløst i 1978.

FB er zen buddhist, den ro som han får ved at praktisere Tibetansk Buddhisme kommer til udtryk i Beckerlees malerier som trods vilde penselstrøg og brug af spartel fremstår med en samlet fantastisk ro og harmoni.

Velkommen i kunstens verden -

Franz Beckerlee solo udstilling abstrakt ekspressionisme 29. januar til 22. februar 2021. Fernisering lørdag den 29. januar kl.12-14, hvor kunstner vil være til stede.

Maleri (olie på lærred) og skulptur (jern).

 

Med venlig hilsen

Gitte Jarsbo

Jarsbo Contemporary Art


Franz Beckerlee nedenstående er eksempel på solgte værker

  • Franz Beckerlee eksempel på solgte værker