Kunstner Heidi Holten

 

Artist statement

”Jeg arbejder med acryl på lærred og collage. Jeg maler primært abstrakt og i mine collager bruger jeg sentenser, som jeg håber giver stof til eftertanke.” (HH).

Kunstanmelder Tom Jørgensen skriver (uddrag af tekst). Det er stærke kræfter der er på spil i Heidi Holtens billedverden. Kraftfulde konturer, voldsomme spontane penselstrøg. Hidsige skraveringer og mærkbare kontraster mellem mørke og lyse partier. De rustrøde, gyldne, gråhvide og blygrå kulører er Nordens vinterfarver. Usentimentale, kategoriske og vikingeagtige i deres vælde. I disse dramatiske scenerier optræder af og til menneske eller stiliserende væsener, der netop mi8nder om fabeldyrene i vikingetiden. (TJ)

 

Heidi Holten

Bor i Slagelse

Abstrakt kunst – men farve og kraftige penselstrøg.

Maler med akryl på lærred og har været aktiv i mere end 20 år. Maler abstrakt og helst i store formater. Har bl.a. gået på kurser hos billedkunstner og grafiker Hussein Tai, hvor inspirationen i undervisningen er diverse kunstnere som Maja Lise Engelhardt, Per Kirkeby, Oluf Høst, Picasso m.m. Jeg opsøger ny inspiration på kurser og har bl.a. været på sommerkursus på Holbæk Kunsthøjskole.

Maler kraftfuldt og med store armbevægelser, men søger alligevel at skabe en form for harmoni i værket. Er inspireret af naturen, som ofte er udgangspunktet for de abstrakte værker. Kunstner elsker at eksperimentere med voldsomme farver og sammensætninger.

 


 • Kunstner Heidi Holten
  akryl på lærred 120x160cm kr.14.000,- Kunstner Heidi Holten
 • kunstner Heidi Holten
  akryl på lærred 120x160cm kr.14.000,- kunstner Heidi Holten
 • Kunstner Heidi Holten
  akryl på lærred 60x80cm kr.6.000,- Kunstner Heidi Holten
 • Kunstner Heidi Holten
  akryl på lærred 90x40cm kr.5.500,- Kunstner Heidi Holten
 • Kunstner Heidi Holten
  akryl på lærred 60x80cm kr.6.000,- Kunstner Heidi Holten