Kunstner Lars Svanholm

Nature Morte ll grafik akvatinte og koldnål 52x42cm kr.2.200,- Lars Svanholm

På hjemmesiden er præsenteret et repræsentativt udsnit af kunstners arbejder - der er flere værker i galleriet.  Besøg galleriets online webshop www.jarsboart.com her kan du se nærmere om størrelse og pris på de respektive værker.

Stilleben -

 Billedkunstner Lars Svanholm

 Malerier i olie på lærred hvor Svanholm med sin mangeårige erfaring som billedkunstner beriger vores kunstverden med motiver fra vores hverdag.

 Debuterede som maler på Kunstnernes Sommerudstilling i 1989 og som grafiker på Kunstnernes Efterårsudstilling i 1991.

 Har udstillet i adskillige kulturinstitutioner, kunsthaller og på mange gallerier - blandt andet i Aarhus Kunstbygning, på Forårsudstillingen på Charlottenborg, i KunstCentret Silkeborg Bad, på Galleri Progres i Horsens og CopenhArt Gallery i København.

 Er blevet litterært beskrevet i Weilbachs Kunstnerleksikon, i bogen Kunstner og Menneske bd. 1 samt i forbindelse med adskillige avisartikler og kunstanmeldelser.

 Er repræsenteret i Museum Jorns samling af grafiske arbejder.

 Er blandt andet medlem af Billedkunstnernes Forbund, IAA/AIAP International Association of Art og Foreningen Danske Grafikere.

 Har suppleret det kunstneriske virke med foredrag, udstillingsåbninger, forelæsninger, talkshows og musikalske performances.

 Har i flere år fungeret som kunstformidler og anmelder ved blandt andet Aarhus.nu, Kunsten.nu, Kunstavisen, Kunstmagasinet Janus og dagbladet Jyllands-Posten.

 Bor i Silkeborg, født 1953

 Lars Svanholms værker er fast præsenteret hos Jarsbo Contemporary Art

  

Nedenstående er eksempler på solgt værker