Kunstner Rikke Darling

 • Kunstner Rikke Darling
  Backsfree 100x150 maleri på lærred Kunstner Rikke Darling
 • Kunstner Rikke Darling
  Darling cluster 50x50cm maleri Kunstner Rikke Darling
 • Kunstner Rikke Darling
  Darling seperation 50x50cm maleri Kunstner Rikke Darling
 • Kunstner Rikke Darling
  Darling seeking 50x50cm Kunstner Rikke Darling
 • Kunstner Rikke Darling
  Darling Botanical 150x100cm maleri Kunstner Rikke Darling
 • Kunstner Rikke Darling
  Connections 70x130cm maleri Kunstner Rikke Darling

Kunstner Rikke Darling ARTIST STATEMENT

Min kunst indebærer en tiltro til abstraktionens kraft, det komplekse og subtile, hvor noget uartikuleret i os bliver mødt med en inspirerende energi. Med min kunst ønsker jeg med en visuel fortælling at bevæge beskueren med mit verdenssyn om naturen i mennesket – og mennesket i naturen. Det er en fortælling om, at vi mennesker er natur og en del af et kompliceret universelt mønster, hvor omgivelserne på et energimæssigt plan smelter sammen med sansningen, følelser og tanker.

I min kunst udnytter jeg naturens flow, hvor store mængder vand gør former flydende og levende. Jeg anvender naturens love til at skabe bevægelser og krakeleringer. Forgreninger skyder frem som nye begyndelser og følger det universelle mønster i en fraktal knopskydning.

. Et kunstværk – og også farver udstråler energi. Men også enhver sansning, sindsbevægelse, tanke eller livsytring er et udslag af energi. Vores sind lever og får daglig energi af vores omverden og med min kunst, ønsker jeg at bidrage med en sanselig stimuli, en inspirerende energi og måske endda nye erkendelser.

Jeg ønsker i mine abstrakte værker at skabe en fortælling og naturens sammenhængskraft. En historie om mennesket i naturen - og naturen i mennesket. Det er en fortælling om at vi mennesker er natur. At vi er en del af noget større, en del af et ekstremt komplekst mønster som dog kan brydes ned til få grundformer, som alting er skabt af. (Rikke Darling).

Kunstner Rikke darling er en superaktuel international samtidskunstner, senest har hun med sine malerier udsmykket restaurant Geranium.

Fasttilknyttet kunstner hos Jarsbo Contemporary Art.