Lars Svanholm

Lars Svanholm portrtjpgNaturskønne landskaber - 

Billedkunstner Lars Svanholm 

Malerier i olie på lærred hvor Svanholm med sin mangeårige erfaring som billedkunstner beriger vores kunstverden med naturskønne landskabsmotiver, motiver forankret i naturen ved Søhøjlandet, som er området, hvor Svanholm er bosat.  

Debuterede som maler på Kunstnernes Sommerudstilling i 1989 og som grafiker på Kunstnernes Efterårsudstilling i 1991. 

Har udstillet i adskillige kulturinstitutioner, kunsthaller og på mange gallerier - blandt andet i Aarhus Kunstbygning, på Forårsudstillingen på Charlottenborg, i KunstCentret Silkeborg Bad, på Galleri Progres i Horsens og CopenhArt Gallery i København. 

Er blevet litterært beskrevet i Weilbachs Kunstnerleksikon, i bogen Kunstner og Menneske bd. 1 samt i forbindelse med adskillige avisartikler og kunstanmeldelser. 

Er repræsenteret i Museum Jorns samling af grafiske arbejder. 

Er blandt andet medlem af Billedkunstnernes Forbund, IAA/AIAP International Association of Art og Foreningen Danske Grafikere. 

Har suppleret det kunstneriske virke med foredrag, udstillingsåbninger, forelæsninger, talkshows og musikalske performances. 

Har i flere år fungeret som kunstformidler og anmelder ved blandt andet Aarhus.nu, Kunsten.nu, Kunstavisen, Kunstmagasinet Janus og dagbladet Jyllands-Posten. 

Bor i Silkeborg, født 1953